BookShared
  • MEMBER AREA    
  • Să te mut! Cartea cu administratora

    (By Andrei Ciobanu)

    Book Cover Watermark PDF Icon Read Ebook
    ×
    Size 29 MB (29,088 KB)
    Format PDF
    Downloaded 696 times
    Last checked 16 Hour ago!
    Author Andrei Ciobanu
    “Book Descriptions: În viață, oamenii buni nu câștigă. Cel mult se mută.

    Nu-i așa că, măcar o dată în viață, ai avut probleme cu vecinii? Poate că ai fost nevoit să participi la o ședință de scară, în timpul căreia n-ai putut decât să privești surprins și să te minunezi ce mare-i grădina Domnului. Sau poate că ai avut și tu vecini care și-au luat foarte în serios rolul de organ de conducere al blocului, ținând cu multă seriozitate evidența tuturor oamenilor care intrau și ieșeau din bloc. S-ar putea ca pățaniile din această carte să-ți pară foarte cunoscute sau, dacă faci parte din categoria celor iubiți de divinitate, să te șocheze și să-ți dai seama că ești norocos.

    Apartamentul în care se mută Andrei, protagonistul acestui roman, pare perfect. Chirie mică, locație ideală și, cel mai important, nu se vede picior de gândac. Vecinii lui sunt oameni cumsecade, care-și petrec timpul jucând șah și mergând la piață... aparent. Dar nu durează mult până să-și dea seama că lucrurile nu stau deloc așa. Blocul e populat de o doamnă administrator despotică, un președinte de bloc pierdut în trecut și un om bun la (stricat) toate lucrurile – îți sună cunoscut? Proaspăt venit din Suceava, Andrei nimerește în mijlocul unor jocuri de putere mai ceva decât la Casa Albă, cu întâlniri incognito, comploturi și campanii electorale cu miză mare – democrația! Are de partea lui câțiva prieteni, dar sunt oare suficienți pentru a schimba lucrurile? Dacă vrei să râzi în hohote, să zâmbești cunoscător sau pur și simplu să te bucuri de necazul altuia, Să te mut! e lectura perfectă pentru tine.

    „Nu cred că există nici un român care să nu fi avut măcar o dată în viață probleme cu vecinii. Chiar dacă regimul comunist ne-a părăsit țara acum 34 de ani, acesta se regăsește în multe blocuri reci și gri în care unii dintre noi am avut ghinionul să ajungem să locuim. Cu siguranță, când vei citi această carte, o să-ți vină în minte tot felul de oameni dubioși cu care te-ai învecinat de-a lungul timpului și care au venit la tine la ușă pentru a-ți face reproșuri de tot felul: că asculți muzică prea tare, că ai tropăit pe parchet, că i-ai inundat în baie și multe alte plângeri de genul ăsta care, de cele mai multe ori, erau doar în capul lor.“ Andrei Ciobanu

    Andrei Ciobanu: Născut, nu făcut, la 1 iulie 1989, în Suceava. A fost, pe rând, explorator al adâncurilor (a căzut într -un canal când era mic), teoretician al platonismului (a iubit de la distanță o colegă de gimnaziu), atlet al amorului adolescentin, student la Cluj și stand-up comedian în București. Acum se aude la matinalul Kiss FM și se citește online și offline oriunde și oricând.”

    Google Drive Logo DRIVE
    Book 1

    Orbi

    ★★★★★

    Petronela Rotar

    Book 1

    Tatăl celuilalt copil

    ★★★★★

    Parinoush Saniee

    Book 1

    Jurnalul lui 66. Noaptea în care am ars

    ★★★★★

    Alexandra Furnea

    Book 1

    Eu sunt 70072. Fetița care a supraviețuit „Îngerului Morții”

    ★★★★★

    Lidia Maksymowicz

    Book 1

    Biblia pierdută: Roman grafic

    ★★★★★

    Igor Bergler

    Book 1

    Terapie 1 la 1 cu sinele tău

    ★★★★★

    Raluca Anton

    Book 1

    Cel care mă așteaptă

    ★★★★★

    Parinoush Saniee

    Book 1

    A râs și tata

    ★★★★★

    Remus Boldea

    Book 1

    Jurnalul unui burlac. Dragă Mihai

    ★★★★★

    Mihai Bendeac

    Book 1

    Where Blood Runs Cold

    ★★★★★

    Giles Kristian

    Book 1

    Măștile fricii

    ★★★★★

    Camelia Cavadia

    Book 1

    Copilul invizibil

    ★★★★★

    Gáspár György

    Book 1

    Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama

    ★★★★★

    Mihai Bendeac

    Book 1

    Sufletul lumii

    ★★★★★

    Camelia Cavadia

    Book 1

    Sfîrșitul nopții

    ★★★★★

    Petronela Rotar

    Book 1

    The Bucharest Dossier

    ★★★★★

    William Maz